Over ons

Over ons 

Mijn naam is Jessica van der Burgt. Geboren in Zuid-Limburg en sinds 2016 woonachtig in Noord-Brabant. Na het afronden van de PABO stond ik al snel als leerkracht voor de klas. Ik zie dat er veel behoefte is aan ondersteuning in de sociaal - emotionele ontwikkeling van een kind, zowel op scholen als in de thuissituatie. 


Ik ben Iris Brouwer. Na mijn sportopleiding heb ik de opleiding tot psychomotorisch therapeut gevolgd. Door samen met kinderen in beweging te zijn, kunnen ze zich op sociaal - emotioneel gebied verder ontwikkelen en help ik ze bij thema's waar ze moeite mee hebben. 


Onze samenwerking bestaat tussen een leerkracht (speciaal onderwijs) en een psychomotorisch therapeut. De kracht daarvan is dat wij op pedagogisch en sociaal-emotioneel gebied een goede match zijn, waarbij bewegen voorop staat. Samen werken wij aan de ontwikkelen van kinderen en jongeren uit de regio Oss. 


Wil je meer weten over hoe GROEI psychomotorische therapie tot stand is gekomen? Lees dan hier een interview met SOSU Den Bosch!


GROEI therapie & training is aangesloten bij:

- Federatie Vaktherapeutische       Beroepen (FVB)

- Register Vaktherapie

- Nederlandse Vereniging voor       Psychomotorische Therapie         (NVPMT).


Je kunt ons terug vinden onder ons lidmaatschapsnummer: 110170.KvK 73452017

Copyright @ 2019 GROEI psychomotorische therapie

Contact

Hoessenboslaan 42A 5351 PD Berghem - regio Oss

info@groeipmt.nl

06 - 21 87 30 07