Therapie

Therapie

Het doel van psychomotorische therapie is het verminderen of wegnemen van psychosociale klachten waar het kind tegen aanloopt. Door bewegend inzicht te krijgen in je eigen gedachten en gevoelens wordt je meer bewust van hoe je in verschillende situaties handelt.

Daarnaast kunnen we tijdens de behandelingen nieuw gedrag oefenen dat meer bij je past of gedrag dat in sommige situaties handiger kan zijn.


Door dit één op één te oefenen is er veel ruimte voor vertrouwen en wordt een behandeling gegeven die precies aansluit bij het thema waar het kind in kan groeien.


De individuele therapie wordt gegeven door de psychomotorisch therapeut. Het behandeltraject duurt gemiddeld tussen de 10 à 12 sessies. Na aanleiding van de hulpvraag spreken we eerst eenmalig af om samen te kijken of PMT past. Vanuit daar wordt samen met de therapeut het behandeltraject (denk aan de doelen, subdoelen en duur van het traject) besproken.


Klik op onderstaande woorden voor meer informatie over:

- Weerbaarheid

- Emoties

- Vertrouwen

- Training voor jongeren 


Benieuwd naar de tarieven? Stuur een mail naar info@groeipmt.nl of vul een contactformulier in.

Contact

Wilt u meer informatie over individuele therapie? Klik dan op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan of stuur een bericht naar info@groeipmt.nl.

Contact

Hoessenboslaan 42A 5351 PD Berghem - regio Oss

info@groeipmt.nl

06 - 21 87 30 07

KvK 73452017

Copyright @ 2019 GROEI psychomotorische therapie